Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

ATENTIE!!! Autosave.ro nu isi asuma, in nici un caz, responsabilitatea pentru scopurile in care sunt folosite pe viitor produsele achizitionate de catre client si NU INCURAJEAZA folosirea lor in scopuri ce pot aduce atingere drepturilor morale si legale ale individului.

PRETURI

Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA

LIVRARE

Comenzile de minim 200 lei au livrare gratuita.

Costul de livrare pentru comenzile sub 200 lei este de 25 lei oriunde in Romania in limita a 5 Kg( in cazul coletelor mai grele de 5kg costul transportului poate creste)

Costul de livrare pentru comenzile sub 200lei este de 20 lei oriunde in Bucuresti in limita a 5 Kg( in cazul coletelor mai grele de 5kg costul transportului poate creste)

Livrarea gratuita si livrarea la costul standard de 25 lei respective 20 lei este disponibila in localitatile din ruta directa a serviciului de curierat.In localitatile aflate in afara rutei directe se percep taxe suplimentare.

Livrarea este efectuata prin Fan Curier.

TERMENUL DE LIVRARE

La produsele aflate pe stoc termenul mediu de livrare este 24 ore, dar exista cazuri in care termenul poate ajunge la 48 ore pentru localitatile mai putin accesibile.

Livrarea se face in orice parte a tari, exceptie facand localitatile care sunt in afara rutei de livrare, in acest caz coletul va fi expediat in cea mai apropiata localitate din ruta curierului sau se pot alege alte modalitati de livrare.

 

RIDICARE PERSONALA :

Existand doar varianta online, ne-am gandit ca pentru clientii din Bucuresti sa oferim servicul de ridicare personala dupa cum urmeaza :

Orice produs poate fi comandat si ridicat in intervalul luni-vineri orele 09:00-15:30 din zona Pasaj Marasesti/Colectiv/Maternitatea Bucur, iar in intervalul 17:00-20:00 Piata Muncii.

Costul suplimentar fata de pretul afisat este de 0 lei.

 

PLATA

Plata produselor se face prin ramburs, la ridicarea coletului.

GARANTIA

Garantia produselor comercializate este de 6 luni.

Daca produsul este primit defect in momentul achizitiei firma noastra va suporta cheltuielile de transport,constatarea defectiuni trebuie facuta in decursul a treizile de la primirea coletului,conform legi 449/2003,296/2004 si O.G.21/92

Produsele defecte se trimitprin Fan Courier la sediul nostru pentru solutionarea garantiei.Taxele tur/retur sunt suportate de societateanoastra.

Solutionarea garantiei se face prin depanare sau schimbarea produsului,in termen de 15 zile clendaristice de la receptionare.

Garantia se anuleaza in cazul in care s-au facut modificari la produsul trimis, in cazul in care produsul s-a defectat din alte motive decat cele tehnice( apa, lovituri, montaj incorect, etc.)

RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. ,acestea se pot returna in ambalajul original si in aceasi stare in care au fost receptionate,in termen de 14 zile de la primire,fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea contravalori se face in maxim 15 zile calendaristice prin viramet bancar.

In cazul in care clientul a beneficiat de livrare gratuita la primirea produsului,costul livrariiva fi adaugat cheltuielilor de returnare in cazul in care clientul doreste renuntarea la cumparare.

Pentru informatii sau reclamatii ne puteti scrie la aici